מבצע שאסור לפספס

ברוכים הבאים לבלוג של אסף בן הרוש. בלוג זה הוא בלוג כללי,אפרט כאן את הנושאים החשובים בעיני,ואציג מידע רחב בנושאים שונים ומשונים, כל הנושאים מפורטים ברשימת הארכיון בצידו הימני של הבלוג .מקומכם הוא לקרוא וכמובן להגיב...צפייה מהנה :)

יום רביעי, 24 בספטמבר 2008

בורקס בשר תורכי

היישר מהמטבח של אורנה בהלול

מרכיבים להכנה

1 קילו בצק עלים מגולגל(הבצק המגולגל נוח יותר לעבודה)
חצי קילו בשר טחון
1 בצל קצוץ מטוגן
תיבלון במלח, פלפל, פפריקה, וכמון

מערבבים היטב את הבצל הקצוץ והבשר הטחון ומתבלנים עם כפית אחת של מלח, רבע כפית פלפל שחור, רבע כפית פפריקה, ורבע כמון.

אופן ההכנה

מרדדים את הבצק דק דק, קורצים עיגולים באמצעות כוס ושמים כפית אחת של בשר מתובל במרכז כל בורקס וסוגרים היטב.
מורחים ביצה טרופה על הבורקס ועליה מפזרים סומסום.

מכניסים לתנור בחום בינוני, כ- 175 מעלות במשך כחצי שעה עד שהבורקס מקבל גוון זהוב חום.

ב-ת-א-ב-ו-ן !


לחצו על התמונות להגדלה

לפני הכניסה לתנור

לאחר שיצא מהתנור

אין תגובות: