חומרים
1 ק"ג קמח
30 גרם שמרים
כף אחת של סוכר
כף אחת של מלח
3 כוסות מים פושרים
2 כפות שמן
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים יחד, ללוש עד שמתקבלת עיסה אחידה של בצק.
מביאים את הבצק לצורתו ומניחים אותו בתבנית התנור.
מכסים את הבצק כשעה בשמיכה או מפית גדולה עד לתפיחה.
לאחר כשעה שהבצק תפח שמים בתנור בטמפרטורה של 200 מעלות במשך כחצי שעה או עד שהבצק השחים.
בתאבון... :)
מצורפות תמונות טעימות להמחשה-לחצו עליהם להגדלה
מראה הבצק לאחר התפיחה לפני כניסתו לתנור
היישר מהתנור חם חם
פריך וטעים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה