מתכון קל להכנה וממש טעים!!
אופן ההכנה
בוחרים ירקות וחותכים אותם לרצועות
הירקות הממולצים- חצילים, בטטות, גמבות, פלפלים, קישואים, וגזר.
מסדרים כל ירק בנפרד בתבנית תנור גדולה על נייר אפיה ומפזרים על הירקות שמן זית, אורגנו, מלח גרוס, פלפל גרוס, ומכניסים לתנור בטמפרטורה של 200 מעלות עד לקבלת צבע שחום.
ישנה אפשרות שירקות מסויימים לא יהיו רכים ואפויים מספיק ולכן יש צורך להפריד את הירקות האפויים מאלו שעוד לא הספיקו להיות רכים ולהכניס רק אותם להמשך אפייה.
בתאבון!
אופן ההכנה
בוחרים ירקות וחותכים אותם לרצועות
הירקות הממולצים- חצילים, בטטות, גמבות, פלפלים, קישואים, וגזר.
מסדרים כל ירק בנפרד בתבנית תנור גדולה על נייר אפיה ומפזרים על הירקות שמן זית, אורגנו, מלח גרוס, פלפל גרוס, ומכניסים לתנור בטמפרטורה של 200 מעלות עד לקבלת צבע שחום.
ישנה אפשרות שירקות מסויימים לא יהיו רכים ואפויים מספיק ולכן יש צורך להפריד את הירקות האפויים מאלו שעוד לא הספיקו להיות רכים ולהכניס רק אותם להמשך אפייה.
בתאבון!
לחצו על התמונה להגדלה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה